OPEL AMPERA a partir de 175.000km ¡per 12.500€+IVA (15.000€ IVA incl.)!

Preu: des de 15.000€ (IVA inclòs deduïble)

Cotxes elèctrics de segona mà des de 15.000€. Possibilitat d'entrega en qualsevol punt d'Espanya (Península i Balears). Quilometratge mínim 175.000 km. Full equip. Colors: blanc, gris clar, gris fosc. 1 any de garantia!

- SOTA RESERVA -

Temps estimat d'entrega 20 dies naturals.


OPEL AMPERA, 150CV, finals de 2012, 129.500km full equip (color gris fosc) 17.100€!

Cargando galería...

Preu: 17.100.-€ (IVA inclòs deduïble)

Cotxe elèctric de segona mà, color gris fosc, amb un estat de conservació magnífic. Possibilitat d'entrega en qualsevol punt d'Espanya (Península i Balears). Model Opel Ampera, amb menys de 130.000km. Amb tot l'equipament i llibre de revisions. Magnífic. 1 any de garantia mecànica i de bateries!

- VENUT -En Stock: OPEL AMPERA ePionier ed., 81.000km, any 2012, Vermell metalitzat full equip.

Cargando galería...

Preu:  ̶1̶8̶.̶9̶0̶0̶  ¡rebaixat! 16.900€

Cotxe elèctric Opel Ampera de segona mà, color vermell metalitzat, en un estat de conservació excels amb 81.000km reals. Amb tot l'equipament extra (GPS, altaveus Bosé, control de velocitat, alarma, cuir, seients amb calefacció, etc.). Amb "fulla de servei" de manteniment. 1 any de garantia mecànica i de bateries (opcional)

- SOTA RESERVA -

 


Informació adicional sobre els OPEL AMPERA, ePionier edition: cotxe elèctric de segona mà a preu accessible (porta motor magnètic brushless) amb "l'autonomia extesa" (és a dir, incorpora un motor de benzina extra per no quedar-te tirat si s'acaba la bateria) amb una potencia linial de 150CV (sensació d'acceleració en la conducció molt superior a la dels motors de combustió) amb uns 60km d'autonomia a ritme normal (bateries de liti). El motor de combustió interna "extensor d'autonomia" fa que el generador elèctric no arrossegui mecànicament el vehicle sino que alimenti amb electricitat directament al motor del cotxe, per això no baixa de potència encara que sigui en mode benzina. Vehicle d'altíssimes prestacions i acabats. La majoria de vehicles oferits per "VehiclesElèctrics.cat" disposen de tota l'equipació esperable, com navegador GPS integrat, pantalles tàctils, càmares de visió trasera, ajuda a l'aparcament (delantera i trasera), Hill Assist (evita durant uns segons la caiguda enrera en les pujades, sense necessitat de frenar), seients de cuir (pell) amb calefacció, climatitzador, dos comandaments a distància multi-funció, control de velocitat, ordinadors de bord, visualització de DVD's en la pantalla integrada, disc dur integrat, llantes de 17" pulgades, control de tracció desconectable, alarma (en alguns models), sistema d'altaveus marca "Bosé" amb DolbyDigital, mans lliures bluetooth per el telèfon móvil, cable de càrrega ràpida i cable de càrrega per endoll convencional, 8 airbags, 5 estrelles EuroNcap (alta seguretat en cas de colisió). Va ser guardonat com "cotxe de l'any 2012" a Europa (Saló Internacional de l'Automòvil a Ginebra). Una maravella de la tecnologia i de la conducció. A Catalunya avantatges al no pagar la zona verda (Barcelona), peatges (com el dels Túnels de Vallvidrera o de la costa de Garraf), gratis. Circulació gratis pel carril BUS/VAO/ECO. Distintiu com vehicle ecològic (per en un futur poder evitar restriccions d'accés a les àrees contaminades de les ciutats). Dissenyat per un ús intensiu diari com a vehicle principal, i per realitzar viatges llargs comodament utilitzant el motor de benzina (generador elèctric). Arriben fàcilment a una velocitat màxima (sostenible) de 160km/h. Tecnologia sensacional.

2016 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos